Mopan Suceava
ActualitateEditoriale

AUR-ul și Suceava culturală

Panoul de afișaj de pe zidul clădirii de la intersecția Străzii Ana Ipătescu cu Strada Mitropoliei, peste drum de Parcul Central, este destinat evenimentelor culturale care au loc în orașul Suceava (orașul Cetății de Scaun). Peretele aparține Bibliotecii Bucovinei ”I.G. Sbiera” iar  peste afișele cu evenimente teatrale, activități ale Bibliotecii și a altor așezăminte culturale din municipiul reședință de județ, activiștii AUR au trântit propria ”ofertă culturală”, obturându-le pe celelalte.

Desigur, infatuarea, grosolănia, ”jemenfișismul” (din franceză ” je m’en-fichisme”, pentru curioși), acestei entități politice are în spate 20% din electoratul român, probabil și din cel sucevean.

Un polițist local va fi trimis probabil să constate la fașa locului iar mai apoi să întocmească un proces verbal de sancționare cu avertisment pentru această entitate politică din care cu cinste face parte și marele om de cultură, sculptorul Mircea Dăneasă, acum senator bine retribuit, altcândva câștigător de concursuri și ridicător de statui înaripate din fibră de sticlă în buricul târgului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other