Autoarea furtului de bani și bijuterii din locuința unei bătrâne de 90 de ani din Rădăuți, băgată în arest în urma perchezițiilor domiciliare de ieri în cătunul de rromi din comuna Dornești

Biroul Investigații Criminale a obținut mai multe date și informații cu privire la persoane de etnie rromă din cătunul de rromi din comuna Dornești, care ar fi autorii unor furturi din locuință comise prin împrietenire, pe raza municipiului Rădăuți, victime fiind persoane vârstnice.

Astfel, cu autorizarea instanței de judecată, în data de 12.03.2020 a fost pus în executare mandatul de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor în cauză, pe raza comunei Dornești. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare a fost identificată o P. Anca, tânără în vârstă de 25 de ani din comuna Dornești, iar în urma documentării activității infracționale a acesteia, i s-a reținut în sarcina sa comiterea unui furt de bani și bijuterii din locuința unei bătrâne, în vârstă de 90 de ani, faptă comisă în perioada 10-17.01.2020 dintr-un apartament de pe str. Bogdan Vodă din mun. Rădăuți.

Față de P. Anca a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate față de Pleșa Anca sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”, dosarul penal urmând a fi soluționat procedural de către Biroul Investigații Criminale Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *