Autocamion distrus de flăcări într-o parcare din Molid – Vama. Paguba produsă de un scurtcircuit: 37.000 de euro

Vineri dimineață, pe la ora 07.24, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Molid, comuna Vama, în parcarea de vis-a-vis de restaurantul Popas Molid, a luat foc un tir.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificată în apropiere de restaurantul Popas Molid, pe partea dreaptă a D.N. 17, având în vedere sensul de mers Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, autoutilitara marca Man, care avea cuplată semiremorca, ansamblul fiind parcat în afara părții carosabile, distrus de flăcări.

Conducătorul auto, un bărbat de 28 ani, din municipiul Suceava, nu a fost identificat la fața locului, luându-se legătura telefonic cu el și fiind la sediul Secției 14 Poliție Rurală Vama pentru a da relații cu privire la modalitatea de producere a incendiului.

S-a stabilit faptul că autoutilitara marca Man, este utilizată de către S.C. MILI S.R.L. Suceava. Atât autocamionul în cauză, cât și remorca aveau valide inspecțiile tehnice și asigurările obligatorii RCA. 

La momentul sosirii echipei operative la fața locului, focul era stins de către pompierii militari din cadrul Detașamentului Gura Humorului, cabina autocamionului în cauză fiind degradată în totalitate.

În urma incendiului nu au rezultat victime sau alte pagube materiale, ci doar distrugerea cabinei autocamionului în cauză. Valoarea prejudiciului rezultat este de aproximativ 37.000 euro. Ansamblul de vehicule era gol.

Pompierii militari din cadrul I.S.U. „Bucovina” Suceava – Detașamentul Gura Humorului au stabilit ca și cauză a producerii incendiului „efectul termic al curentului electric – cabluri electrice defecte”, neexistând suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.