REACTUALIZARE: AUTOCAR DIN BELARUS, CU 43 DE COPII, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER LA DĂRMĂNEȘTI

Un accident rutier s-a produs în această seară pe DN2, pe raza localității Dărmănești în care a fost implicat un autocar în care se aflau mai mulți copii. La nivelul județului a fost activat imediat planul roșu de intervenție, care implică suplimentarea echipajelor medicale, a transmis sublocotentent Alin Găleată, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava. La locul accidentului au fost trimise o mașină de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Din primele informații, nu ar fi victime încarcerate. Traficul în zonă este blocat.

Reactualizare ora 22.06: în autocar se aflau 50 de persoane, din care 43 de copii și 7 adulți. Opt copii și un adult, cu răni ușoare, primesc îngrijiri medicale. Autocarul este din Belarus.

Reactualizare ora 22.17: 14 copii și un adult au fost transportați la spitalul județean pentru investigații suplimetare.

Primăria comunei Dărmănești a pus la dispoziție două microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabană din localitatea Călinești, Un medic îi va însoți pentru monitorizarea stării acestora.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *