Actualizare: Autocisternă încărcată cu motorină răsturnată la Poiana Stampei. Operaţiunea de transvazare s-a încheiat la ora 7

Aseară, în jurul orei  21.45, o autocisternă încărcată cu motorină, s-a răsturnat pe DN17, pe raza comunei Poiana Stampei. Din fericire, șoferul autocisternei nu a fost rănit.

Traficul rutier în zona accidentului nu a fost blocat. Pentru transversarea combustibilului a fost adusă o altă cisternă.

La fața locului au intervenit pompieri militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei și de la Detașamentul Vatra Dornei care au monitorizat zona cu două autospeciale cu apă și spumă.

Update: În jurul orei 1:30 au ajuns la locul accidentului două macarale de 45 de tone forță, iar ulterior a sosit și cisterna de rezervă. În jurul orei 4:45 autocisterna a fost repusă pe roți și a fost pregătită operațiunea de transvazare. Aceasta s-a încheiat în jurul orei 7:00. Misiunea de monitorizare a pompierilor militari s-a încheiat fără probleme deosebite, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU “Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *