Autogara din Fălticeni, teatru de bătaie între minori din Vulturești

Aseară, după  ora 19.30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni au fost sesizaţi prin 112  de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său,  de 15 ani, a fost agresat în autogara din localitate.

Din cercetările făcute de polițiști  s-a stabilit că în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în incinta autogării de pe strada 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, între minorul B.D.C. de 15 ani şi minorul Z.E.M., de 15 ani, a avut loc un conflict spontan. 

B.D.C.  a fost lovit cu pumnii în zona feţei, atât de către Z.E.M.  cât şi de Z.A.R., de 17 ani, Z.C.I. , de 23 ani şi Z.P.S., de 16 ani, toți din comuna Vulturești. 

 În apărarea persoanei vătămate a intervenit fratele acestuia, B.C.C., de 19 ani, din municipiul Fălticeni, care a aplanat conflictul.

După comiterea faptei, persoana vătămată B.D.C. nu a dorit să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni pentru a fi audiat, motivând că va pierde ultimul mijloc de transport în comun pentru a ajunge la domiciliu. 

Acesta prezenta leziuni minore la nivelul feţei, afirmând verbal că nu doreşte să-i fie acordate îngrijiri medicale.

În zona producerii incidentului au fost identificate camere video de supraveghere, urmând a fi ridicate înregistrările surprinse de acestea.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *