Autorul accidentului de aseară de pe Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 22 de ani, a murit la spital

IPJ Suceava a anunțat astăzi că șoferul care a provocat accidentul de aseară, pe strada Calea Unirii din Suceava, a decedat la Spitalul Județean în urma rănilor suferite după ce automobilul pe care în conducea a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de mai mulți copaci din valea ce mărginește șoseaua.

Potrivit polițiștilor, la 21.01.2021, în jurul orei 16:43, Petrişor S., de 22 ani, din municipiul Suceava conducea autoturismul marca Mercedes Benz, pe strada Calea Unirii din localitate, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului către cartierul Burdujeni. Pe sectorul cuprins între intersecţia cu străzii Cernăuţi şi Grupul Școlar Industrial nr. 2, din motive care nu au fost stabilite până în prezent, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind suprafaţa carosabilă, prin partea dreaptă având în vedere direcţia sa de mers.

Autoturismul s-a oprit în valea abruptă a unui teren viran cu vegetaţie înaltă, după impactul cu mai mulţi arbori. În urma impactului conducătorul auto, aflat singur în autovehicul, a fost proiectat în afara habitaclului.

Mai multe persoane care au oprit imediat la faţa locului, au observat faptul că de sub capota autoturismului marca Mercedes ieşea fum, intervenind cu extinctoarele personale.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi autospeciale ISU.

Conducătorul auto a fost preluat de către cadrele medicale, efectuându-se manevre pentru resuscitarea acestuia. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dar la ora 18:15 a fost constatat decesul acestuia.

La faţa locului a fost identificat și un bărbat de 39 ani, din municipiul Botoșani, care a declarat că circula pe trotuarul adiacent străzii Calea Unirii și a fost atins ușor de autoturismul Mercedes, în momentul în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers. Acesta a fost consultat de către cadrele medicale prezente la fața locului, care au constatat faptul că nu prezenta leziuni traumatice.

Pietonul a refuzat să fie transportat la Spitalul Judeţean Suceava și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00.

S-a reușit recoltarea unei singure probe biologice de sânge de la autorul accidentului, Petrișor S.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uciderea din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *