Autorul accidentului de azi-dimineață de la Ipotești era băut bine. Nu s-a putut stabili care dintre cei doi ocupanți ai mașinii – un tânăr din Bosanci celălalt din Udești – era la volan, dar amândoi erau sub influența alcoolului

La 25.10.2020, ora 04.35, autoturismul marca Volkswagen Golf în timp ce a fost condus pe D.J. 208A/str. Mihai Viteazul din loc. Ipotești, jud. Suceava, dinspre mun. Suceava, după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi ocupanţi ai autoturismului Volkswagen Golf, Florin P., de 25 ani, din comuna Bosanci și Mihai D., de 21 ani, din comuna Udești, care au fost transportați cu ambulanța  la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde le-a fost stabilit următoarele diagnostice preliminare: Florin P.:„halenă alcoolică, plăgi regiune palmară stângă”, Mihai D.:„contuzie toraco-abdominală prin accident rutier, contuzie gambă dreaptă”;

Deoarece nu s-a putut stabili cu certitudine care dintre cei doi ocupanţi este conducătorul autoturismului, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a lui Mihai D., rezultatul fiind 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat, iar lui Florin P. i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se stabili care dintre cele două persoane a condus autoturismul.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *