Autorul accidentului de la Pătrăuți, soldat cu rănirea gravă a doi pietoni este un șofer de 17 ani, fără permis, care a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior

IPJ Suceava a oferit amănunte privind modul în care s-a produs accidentul din această după amiază, de la Pătrăuți în care doi tineri au fost răniți grav.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 17 ani din localitate, care nu avea permis de conducere.

Astăzi, in jurul orei 12:55, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza localității Pătrăuți, pe un drum comunal din interiorul localității, un autoturism a acroșat două persoane (un tânăr și o tânără) care se deplasau în calitate de pietoni pe acostament.

Cele două victime, ambele în vârstă de 19 ani au fost rănite grav, fiind transportate la spital.

Imediat după producerea accidentului, până la sosirea echipajului de poliție, șoferul și un alt ocupant al autoturismului au părăsit vehiculul și au fugit în zona unui deal.

Au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava și a Secției de Poliție Dărmănești, în urma căutărilor reușindu-se localizarea șoferului și a pasagerului, la o distanță de cca. 1,5 km de locul producerii accidentului.

S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuți și nu posedă permis de conducere.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz să fie dispuse și măsuri procesuale față de autor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.