AUTORUL UNEI TÂLHĂRII ASUPRA UNUI TAXIMETRIST SUCEVEAN A FOST REȚINUT. ESTE UN TÂNĂR DE 25 DE ANI DIN PĂTRĂUȚI

În cursul zilei de vineri, 7 septembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate în cauza privind tâlhărie calificată comisă la 04.09.2018, în jurul orei 05.10, de o persoană necunoscută în dauna unui taximetrist de 47 de ani, din municipiul Suceava, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmăneşti au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Pătrăuți.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la  04.09.2018, în jurul orei 05.10, agresorul a fost transportat cu autoturismul taxi până pe raza localităţii Pătrăuţi, unde, prin întrebuinţarea de acte de violenţe şi ameninţări, l-a deposedat pe conducătorul auto de un telefon mobil şi o staţie de emisie recepţie, după care a fugit de la faţa locului.
Cu ocazia audierilor, suspectul a recunoscut comiterea faptei, bunurile sustrase, în valoare de circa 1.500 lei, fiind recuperate.
În cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului de 25 de ani, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar la 08.09.2018, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În baza mandatului, inculpatul a fost reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *