Autospecială de decontaminare personal instaltă de armată în curtea spitalului județean. Personalul medical va fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecare

Militarii Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman” au instalat în curtea Spitalului Județean Suceava, o autospecială de decontaminare personal. Această autospecială va fi parte componentă a traseului epidemiologic stabilit de conducerea militară a spitalului. Personalul medical va putea fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecarea din instituție.

”În războiul acesta toți avem arme, pentru că toți putem lupta cu ceva. Fiecare poate ajuta după pregătirea și posibilitățile lui. Important e să-i susținem pe cei din linia întâi, personalul medical. Asta fac și colegii noștri de la Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman” care se află de 4 zile la Spitalul de Urgențe din Suceava, unde au decontaminat spațiile interioare, alei, trotuare, intrări. Ieri au instalat, în curtea Spitalului Județean Suceava, o autospecială de decontaminare personal.

Această autospecială va fi parte componentă a traseului epidemiologic stabilit de conducerea militară a spitalului. Personalul medical va putea fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecarea din instituție.

Cu toții putem ajuta cumva. Mulțumim tuturor românilor care au înțeles cât de important este să respectăm măsurile de limitare a răspândirii virusului”, a transmis pe pagina de facebook a MAN purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării,  sergent major Cătălin Cârlescu.

 

 

Please follow and like us:

One thought on “Autospecială de decontaminare personal instaltă de armată în curtea spitalului județean. Personalul medical va fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecare

  • 6 aprilie 2020 la 14:55
    Permalink

    Sper că nu le umpleți plămânii de chimicale…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *