Autospecială de poliție, acroșată la vatra Dornei de un șofer care a ignorat semnalele acustice și luminoase ale mașinii Poliției care se deplasa la un eveniment sesizat prin 112

Miercuri după amiază, pe la  ora 14:05, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de către un echipaj de poliție despre faptul că în timp ce se deplasa la un apel semnalat prin 112, cu autoturismul de serviciu, în regim de urgență, având pornite semnalele acustice și luminoase, șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate de trecere la sensul giratoriu de pe strada Podu Verde și a intrat în coliziune cu acesta, rezultând avarierea vehiculelor.

S-a stabilit că echipajul de poliție fusese direcționat de către personalul de serviciu al subunității să se deplaseze la un apel de urgență semnalat prin 112, că  la o fabricp de cherestea din oraș, un bărbat a fost găsit inconștient.

Agentul aflat la volanul autoturismului din dotare, a pornit semnalele acustice și luminoase pentru a se deplasa în regim de urgență, iar pe timpul deplasării, la sensul giratoriu sus menționat, Mihai U., de 58 ani, din orașul Broșteni, aflat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești, doar avarierea ambelor autovehiculelor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Mihai U.a fost sancționat contravențional. În urma coliziunii, autospecialei de poliție i-au fost produse următoarele avarii: bară protecție față spartă; far stânga față spart;far dreapta față spart.

Se mai poate menționa faptul că apelul la 112 viza  un bărbat care venise să achiziționeze brichete din lemn de la firma de unde se pensionase cu doar o lună înainte. Din nefericire, acesta a decedat din motive de sănătate chiar în spațiul vechiului loc de muncă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *