Autoturism AUDI lovit de un buldo-excavator condus de un șofer beat, la Capu Câmpului

Ieri după amiază, pe la  ora 15:00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Gura Humorului au fost sesizați direct de către un șofer de 24 ani, din comuna Capu Câmpului, cu privire la faptul că mașina sa a fost avariată de un buldo-excavator condus pe drumul public din localitate  de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

A fost identificat apelantul, care a declarat faptul că în jurul orei 14:10, în timp ce se deplasa pe o uliță din comună  cu autoturismul marca AUDI proprietatea tatălui său, a observat că din sens opus venea un buldo-excavator. A oprit autoturismul pentru a face loc utilajului să treacă.

Utilajul  însă a derapat din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă,  a lovit  un mal de pământ din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, intrând apoi  în coliziune cu partea din spate stânga cu autoturismul AUDI.

Niciunul dintre cei doi participanți în trafic nu a fost rănit.

Polițiștii au identificat la fața locului conducătorul utilajului, în persoana lui M.L. de 56 ani, din satul Rădeni, comuna Roșcani, județul Iași.

Dacă șoferul autoturismului AUDI a obținut un rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest,  pentru conducătorul buldo-excavatorului a  un rezultat de 0,65 mg/l în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Unitatea de Primiri Urgențe Gura Humorului, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea  infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *