Autoturism avariat de un balot de fân căzut din remorca unui tractor, la Zvoriștea

La 17.08.2019, ora 17.15, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată de o femeie din comuna Zvoriştea despre faptul că, a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza localității de domiciliu, autoturismul fiindu-le lovit de un balot de fân căzut din remorca unui tractor.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 17.08.2019, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea tractorul înregistrat care avea ataşată o remorcă încărcată cu baloţi de fân pe DN 29A din comuna Zvoriștea, ajuns la intersecţia cu DJ 208B, un localnic de 18 ani a efectuat un viraj la dreapta, ocazie cu care, un balot de fân a căzut din remorca tractorului și a lovit autoturismul condus din sens opus de soțul reclamantei, rezultând avarierea vehiculului.

Întrucât încărcătura remorcii nu era asigurată, iar tractorul nu avea poliţă de asigurare R.C.A., conducătorul acestuia a fost sancţionat contravenţional de polițiști, fiindu-i retrase plăcuţele de înregistrare şi certificatul de înregistrare.

Totodată, în urma verificărilor şi din declarația verbală a conducătorului tractorului, polițiștii au constatat faptul că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *