Actualitate

Autoturism lovit de tren astă noapte, la Câmpulung Moldovenesc. Doi răniți din mașină, în stare gravă, au fost duși la spital

Astă noapte, pe la ora 0.20,  Trenul Inter Regio Iași – Cluj a izbit un autoturism  la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Șandru, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În autoturismul lovit de tren se aflau doi bărbați de 29, respectiv 45 de ani, unul dintre aceștia rămânând încarcerat, fiind în stare de inconștiență. A doua persoană, conștientă și cooperantă, a fost preluată pentru acordarea primului ajutor medical.

După extragerea bărbatului încarcerat, ambele victime au fost transportate la spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În tren se aflau aproximativ 200 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locomotiva a fost avariată și a necesitat înlocuirea ei. Conform reprezentanților căilor ferate, trenul a avut întârziere de aproximativ 3 ore.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *