AUTOTURISME VANDALIZATE, COȘURI DE GUNOI ȘI ARANJAMENTE FLORALE DISTRUSE, PE BULEVARDUL GEORGE ENESCU DIN SUCEAVA

Azi, în jurul orelor 05:00, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Suceava, Serviciul Ordine Liniște Publică și Pază nr.1, aflându-se în serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare, în zona bulevardului George Enescu, a surprins un grup de 4 persoane care efectuau acte de vandalism.
Două persoane din grup aveau asupra lor bucăți de fier beton lungi de aproximativ 2 metri cu care loveau autoturismele parcate și mobilierul stradal.
La vederea polițiștilor locali, cei în cauză, au luat-o la fugă printre blocuri. Pornind în urmărirea lor, patrula l-a imobilizat pe numitul S.P.J., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, și l-a condus la sediul Poliției Locale. Au fost constatate distrugeri la 3 autoturisme și la mobilierul stradal (coșuri de gunoi, aranjamente florale).
În vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, numitul S.P.J. a fost predat pe bază de proces verbal la Poliția Municipiului Suceava, se transmite în comunicatul Poliției Locale Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *