Avarie ACET la intrarea în Piața Mică, dacă fotografiați, o încasați de la un tânăr șef de echipă

Muncitorii lucrează, un șefuleț cu căciulă norvegiană supraveghează cu vigilență lucrarea dintr-o spărtură largă în carosabil  a angajaților ACET care scot cu găleata, fără succes, apa din rețeaua de canalizare. Muncitorii știu că este o avarie, dar nu știu unde și dau de sârg la scoaterea apei cu găleata. Un tânăr șef de echipă supraveghează munca acestora de pe un trotuar, să nu-și noroiască pantofii. Am fost luați repede la întrebări de către acest cvasi-imberb șef de ”șantier”, că de ce facem poze. I-am oferit explicația recomandându-ne. O doamnă a cerut să-l scuzăm, că e tânăr.

În câteva cuvinte: În această dimineață s-a produs o avarie la sistemul de apă și canal într-o zonă intens folosită de suceveni, Piața Mică, din cartierul George Enescu.  Au intervenit lucrătorii ACET cu o echipă formată din aproximativ  7-8 lucrători, conduși de un șef de echipă. S-a decis ca din canalizarea unde s-a produs avaria să se extragă apa în surplus cu găleata și să fie mutată într-o altă gaură de canalizare.

În județul Suceava, inclusiv în municipiul reședință de județ, SC ACET SA este operator unic pentru serviciile de apă și canal. O bună parte dintre vechii șefi au părăsit corabia  ACET cu picioarele înainte, în ultimii ani. Au venit în locul lor tineri însuflețiți, cu putere de muncă și cu perspectivă în a prelua cândva sceptrul conducerii ACET, atunci când aparenta nemuritoare conducere actuală a ACET Suceava se va pensiona.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *