Avertisment al președintelui Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță: ”Parcul Șipote, în următorii ani, va dispărea. Vor apărea în loc diferite construcții”

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde (PV) filiala județeană Suceava consideră că an de an orașele și municipiile din România, inclusiv municipiul Suceava pierd din spațiile verzi.

”Cu lacrimi în ochi, primarii mimează că sunt pentru verde, pentru viață, dar cu ambele mâini semnează pentru o construcție, pentru o combinație mai mult sau mai puțin dubioasă”, consideră liderul Verzilor suceveni.

Astfel, municipiul Suceava are o problemă legată de spațiile verzi, dar are și o problemă legată de faptul că nu are un arhitect șef.

”Recent, în centrul Sucevei este arătată dorința de construire a unei clinici pe o bucățică de spațiu verde, care este sinonim cu distrugerea unei părticele de verdeață, de copăcei, de frumusețe.

Noi, verzii suceveni, nu suntem împotriva sănătății, a progresului, dar chiar în buricul târgului să te apuci să tai puținii copaci care mai sunt, să distrugi puținele fire de iarbă, pentru a așeza într-un md hidos o bucată de beton cu sticlă, este prea mult.

Am spus-o și o vom mai spunem, Parcul Șipote, în următorii ani, va dispărea. Vor apărea diferite construcții. Ceea ce a fost mai greu a trecut, s-a făcut transferul pădurii, iar mai departe diferiți funcționari sau mai bine spus, un anume funcționar din primărie, ”plantat” de zeci de ani, va avea grijă să-l defalce felie cu felie, să-l împartă după o listă stabilită, fără să pățească ceva din partea legii”, a mai transmis Dan Acibotăriță, președintele PV Suceava..

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *