ActualitatePolitica

Avocatul Traian Andronachi a fost ales președinte al PSD Rădăuți

Ieri, 29 Septembrie 2023, a avut loc Conferința de Alegeri a conducerii organizației municipale a Partidului Social Democrat Rădăuți. Așa cum era de așteptat, președintele numit anterior, avocatul Traian Andronachi a fost confirmat prin vot de social democrații rădăuțeni în funcția de lider al organizației. Traian Andronachi este de altfel și candidatul anunțat al Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

De profesie avocat, Traian Andronachi și-a construit o bună reputație ca manager la Spitalului Municipal Rădăuți, funcție din care a fost înlăturat prin decizia actualului primar liberal al orașului, Bogdan Loghin, contestată de Andronachi în instanță, procesul fiind pe rol.

La Conferința de Alegeri au participat președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputații Eugen Bejinariu și Gheorghe Șoldan, președintele Organizației Județene de Femei PSD Suceava, primari și lideri social democrați din zonă.

 

”Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, învestindu-mă în calitate de președinte al organizației.

Este începutul unul drum în care obligația asumată alături de colegii mei va fi bazată pe rezultate.

Scopul nostru este de a transforma orașul în “perla Bucovinei”, mândri că suntem rădăuțeni nu doar prin ce am fost, ci prin ceea ce construim împreună ca și comunitate, o simbioza între tradiții si dezvoltarea modernă.

Vom lupta pentru idei și obiective comune, nu pentru orgolii si politici false de dragul imaginii, prin consultarea comunității, îmbinând energia si viziunea tinerilor cu experiența celor care au construit orașul.

Candidatura nu este a mea, ci a unei generații care speră să-și crească copiii in acest oraș fermecător de provincie, este candidatura celor care doresc peste ani sa revină din străinătate sau de la studii acasă , cât și a celor care trăiesc și muncesc zi de zi în Rădăuți cu speranțe de mai bine si de mai frumos!

Împreună, reușim!” este mesajul transmis de Traian Andronachi, președintele ales al organizației municipale PSD Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *