Mopan Suceava
Actualitate

Băbuțele care comercializau ilegal usturoi și urzici în Piața orașului Rădăuți, sancționate drastic de polițișții locali

O amplă acțiune de control desfășurată astăzi dimineață în Piața municipiului Rădăuți de Poliția Locală a orașului s-a soldat cu amenzi necruțătoare, vizate fiind, precum se vede din imaginile alăturate, băbuțele care vând usturoi, urzici, leurdă și alte trufandale. De remarcat atitudinea intransigentă a personajului cu barbă, care pare a fi liderul descinderii în Piața agroalimentară, nemilos în priviri și satisfăcut că și-a făcut din plin datoria, conform directivei venite de la conducerea primăriei.

Lumea din jur și-a manifestat dezaprobarea față de această acțiune, în urma căreia bătrânelele au trebuit să-și strângă repede urzicile, leurda și usturoiul, îndesându-le în traiste, pentru a le scăpa de confiscare.

Așteptăm bilanțul acțiunii, care va fi prezentat cel mai probabil de primarul Bogdan Loghin ca o mare victorie în lupta contra comerțului ilegal cu buruiene, după ce se vor întoarce  echipajele de pe teren.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other