Bacalaureat de toamnă, ziua a doua: Un candidat de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, eliminat pentru fraudă, de la proba obligatorie a profilului

Inspector şcolar general al IȘJ Suceava Grigore Bocanci a anunțat că astăzi,  25 august, la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2020, dintre cei 970 de candidaţi înscrişi (790 la matematică, respectiv 180 la istorie), s-au prezentat 691 candidați (572 la matematică, respectiv 119 la istorie).

Au absentat 279 candidați (218 la matematică, respectiv 61 la istorie). Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis.

A fost eliminat pentru fraudă un candidat de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, la proba de matematică, în centrul de examen Colegiul Național  ”Mihai Eminescu” Suceava. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Subiectele și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

  • 26 august: proba la alegere a profilului și specializării
  • 27 august: proba la Limba și literatura maternă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *