Băiat de 13 ani găsit inconştient în baie, de tatăl său, la Todireşti

În seara zilei de ieri, 10.04.2019, la ora 21.51, un bărbat din comuna Todirești, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fiul său de 13 ani, a fost găsit în baie, inconștient.

Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că în acea zi, după cursuri, copilul a venit acasă și s-a culcat, iar spre seară, în jurul orei 20,30, a mers să facă baie. După câteva minute, tatăl său a mers la ușa băii și i-a cerut fiului său să se grăbească, întrucât vor să facă baie și ceilalți membrii din familie, copilul răspunzându-i tatălui său că va ieși imediat.

După circa 5 minute, tatăl, văzând  că fiul său nu iese, a strigat din nou la ușă și când a observat că nu răspunde a intrat în baie. Astfel, l-a găsit pe minor semiconștient. L-a scos imediat din baie și l-a dus în dormitor, iar pentru că minorul nu și-a revenit și se simțea rău, tatăl său a apelat serviciul de urgență.

Minorul a fost transportat la UPU Suceava în stare inconștientă, însă pe drum și-a revenit, fiind diagnosticat prezumtiv cu „intoxicație cu monoxid de carbon”.

Cauza posibilă a intoxicației ar fi scăpări de gaz de la instalația de încălzire a apei, pe gaz,  respectiv de la un instant.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *