Băiat de 15 ani agresat de mama violentă, băută şi cu probleme psihice, din Fălticeni

Ieri, la ora 12.03, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un băiat de 15 ani, localnic, despre faptul că  este agresat de mama sa, în vârstă de 42 ani, din aceeași localitate.

Femeia a fost găsită la domiciliu într-o stare avansată de ebrietate și din cauza că avea un comportament violent față de membri familiei sale și de polițiști, a fost condusă la sediul Poliției municipiului Fălticeni. 

În urma primelor verificări s-a stabilit că la 05.02.2019 femeia a consumat băuturi alcoolice la domiciliu și în jurul orei 12.00 a vrut să plece în oraș.

Fiul său, i-a spus să rămână în casă, fapt pentru care femeia a început să-i adreseze injurii și amenințări aruncând cu o farfurie înspre el, determinându-l să apeleze 112.

Fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Fălticeni, femeia a continuat să se manifeste violent, datorită stării de ebrietate în care se afla și fiind cunoscută cu afecțiuni psihice, fapt pentru care a fost solicitat un echipaj de la Ambulanța Fălticeni, fiind internată la Spitalul Județean Sfântul Ioan Cel Nou Suceava – Secția de Psihiatrie Burdujeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *