Băiat de 15 ani din Pârteștii de Jos, mort după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un automobil într-o intersecție la Botoșana

Luni seară, după ora 18.00, un anume Alexandru M., de 31 ani, din municipiul Fălticeni, care conducea o autoutilitară marca Renault model Master, pe DC19, în localitatea Botoșana, dinspre localitatea Poieni Solca, la intersecția cu DJ178E, fără a se asigura corespunzător a pătruns în intersecție cu intenția de a vira la stânga spre centrul localității Botoșana, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă pe care se aflau doi tineri.

Unul dintre aceștia, Ionel-Cristinel Ț., de 17 ani, în calitate de proprietar al motocicletei și ocupant al acesteia, a declarat că la momentul producerii accidentului de circulație motocicleta era condusă de Iliuță A., de 15 ani, din comuna Pârteștii de Jos, vehiculul fiind încredințat spre conducere chiar de el.

Urmează a se continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a persoanei care a condus motocicleta la momentul producerii evenimentului.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul lui Iliuță A. și vătămarea corporală  gravă a lui Ionel-Cristinel Ț., de 17 ani, tot din comuma Pârteștii de Jos, ambii ocupanți ai motocicletei, acesta din urmă fiind transportat cu Ambulanța la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Șoferul autoutilitarei și rănitul de 17 ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”, „Vătămare corporală din culpă”, „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *