Băiat de 8 ani lovit în plin de un biciclist pe pista verde pentru biciclete, la ieșirea din bloc, la coborâșul dinspre Catedrală spre Nordic, pe trotuarul bulevardului George Enescu

Un băiat de 8 ani din municipiul Suceava a fost lovit în plin aseară de un biciclist de 20 de ani din Udești care, respectând culoarul verde al pistelor pentru bicicliști recent trasate în municipiul reședință de județ nu a putut opri la timp înainte de a se izbi în cel dintâi.  

La 20.09.2020, ora 19.10,  I.A. de 20 ani, din comuna Udești, a condus o bicicletă tip mountain-bike, pe pista de biciclete delimitată pe trotuarul din partea stângă a Bulevardului George Enescu dinspre ”Catedrală” către  intersecția ”Nordic. În zona blocului H10, a surprins și accidentat un băiat de 8 ani, care a pătruns pe pista de biciclete a trotuarului de pe o alee amenajată în zona spațiului verde. Minorul era însoțit de către părinții săi.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a  minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu „contuzii cot drept, cot stâng, escoriații braț drept” și a biciclistului, care a primit îngrijiri la fața locului, dar a refuzat deplasare la unitatea spitalicească.

Alexandrescu Ioan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind 0.00.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”. (Foto: SV News)

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *