Băiat de 9 ani rănit în urma unui experiment de pe youtube: un văr nițel mai mare a umplut o sticlă cu multivitamine, a turnat apă și a agitat recipientul care a explodat

Vineri după amiază, după ora 13.30, polițiștii din Vadu Moldovei au fost sesizați cu privire la faptul că un minor a fost rănit în urma exploziei unei sticle.

Polițiștii au găsit un băiat în vârstă de 9 ani care se afla în drumul comunal cu mai mulți copii, printre care și verișorul său în vârstă de 12 ani. Aceștia au vizionat împreună filmulețe privind diverse experimente de pe canalul Youtube, iar băiatul mai mare a introdus într-un recipient de sticlă mai multe comprimate efervescente „Multivitamine”, a adăgat apă, după care l-a agitat, provocându-se astfel o explozie, un fragment din sticla respectivă lovindu-l violent pe vărul mai mic în zona piciorului stâng.

Acesta s-a ales cu  o plagă deschisă la picior iar echipajul de pe ambulanță ajuns la fața locului l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Gura Humorului unde a fost diagnosticat cu „plagă tăiată gleznă picior stâng”.   

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *