Băiețel de 2 ani din Vicovu de Jos, spitalizat după ce a înghițit detergent dintr-o pernuță Ariel, lăsată la îndemână de mama care spăla rufe

Miercuri după amiază, pe la ora 14.30, lucrătorii din cadrul SPR 4 Gălăneşti au fost sesizaţi de către Spitalul Municipal Rădăuți prin intermediul ofițerului de serviciu din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească a fost adus un băiețel  de 2 ani, din comuna Vicovu de Jos, care a ingerat involuntar detergent Ariel..

S-a luat legătura telefonică cu mama minorului, care a relatat faptul că în timp ce se afla la locuința de domiciliu, a intrat până în cămara casei, copilul rămânând pe holul de la intrare în locuință. După aproximativ un minut, mama a ieșit din cămară și l-a văzut pe fiul ei având spume la gură, iar într-o mână ținea o pernuță de detergent lichid pentru haine, care era spartă.

Mama minorului l-a apelat pe soțul ei, împreună cu care au dus copilul  în stare conștientă la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost diagnosticată cu ”ingestie involuntară cu detergent pentru haine”.

Ulterior a fost informată DGASPC Suceava și Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei comunei Vicovu de Jos, în vederea efectuării unei anchete sociale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *