Băiețel de 3 ani și opt luni căzut mort, în timp ce se juca, la Plopeni – Salcea

Miercuri seară, pe la ora 18:10, lucrătorii poliției orașului Salcea au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un băiețel în vârstă de 3 ani și 8 luni a fost găsit inconștient în curtea unei case din satul Plopeni – orașul Salcea.

Polițiștii au aflat că băiatul  în vârstă de 3 ani și 8 luni era cunoscut cu afecțiuni medicale, el  suferind și o intervenție chirurgicală la vârsta de 7 luni.

În seara zilei de  29.06.2022 acesta se juca în curtea gospodăriei, iar la un moment dat, în jurul orelor 18.00, a fost găsit de o rudă în stare de inconștiență, fiind chemat prin 112 sprijinul Ambulanței și Poliției.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare conform protocolului. În ciuda eforturilor depuse de echipajul medical minorul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar la 19.15 copilul a fost declarat decedat.

Trupul băiatului nu prezenta urme de violență pe suprafața corporală. Corpul său a fost preluat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.