Evenimente

Băiețel de 4 ani accidentat în curte de autocamionul condus de tatăl său, la Valea Putnei – Pojorâta

La 13.08.2021, orele 18:57 lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 despre faptul că G.P. de 33 ani, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes Benz, pe drumul forestier Valea Putnei din comuna Pojorâta, sat Valea Putnei, l-a lovit pe fiul minor în vârstă de 4 ani în timp ce efectua manevra de mers cu spatele.

S-a stabilit că G.P. conducea autoutilitara pe drumul forestier din  Valea Putnei, și a efectuat manevra de mers înapoi în curtea S.C FÂNTÂNIȚA. Aici l-a lovit cu partea din dreapta spate a autoutilitarei pe fiul său  în vârstă de 4 ani, care se afla în curte.

Echipajul de ambulanță care s-a prezentat la fața locului i-a acordat primele îngrijiri victimei, și s-a dispus trimiterea lui către Spitalul Iași.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit o concentrație alcoolică de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a dispus efectuarea de cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, fapta nefiind încadrată ca eveniment rutier deoarece s-a produs în afara drumului public.            

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *