Actualitate

Băiețel de 4 ani din Rădăuți, căzut de la etajul doi al unui bloc din Rădăuți. A scăpat ca prin minune cu viață

Marți seară, pe la ora ora 18.17, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin 112 de către Aglaia C. din localitate, despre faptul că fiul său în vârstă de 4 ani, a căzut de la balconul apartamentului situat la etajul 2 al imobilului de domiciliu.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că, la 11.07.2023, femeia se afla în apartamentul de pe strada Mihai Viteazul, împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani și fiica sa, în vârstă de 9 luni. La un moment dat, mama a luat-o în brațe pe cea mică și a dus-o în dormitorul apartamentului pentru a-i schimba scutecul, bâiatul mai mare rămânând singur în sufrageria imobilului.

Acesta s-a urcat pe un scaun de birou aflat în balconul locuinței, apoi pe un canat al geamului care era deschis, a împins cu mâinile plasa de insecte de la acesta, după care a căzut în gol de la o înălțime de la aproximativ 7 metri direct pe sol.

Băiețelul a fost găsit conștient și cooperant de mama sa dinaintea blocului, fiind luat în brațe și urcat înapoi în apartament de unde a sunat la 112.

Minorului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de către echipajul de Ambulanță ajuns la fața locului, acesta fiind conștient și cooperant, fără a avea leziuni vizibile. Acesta a fost diagnosticat preliminar cu „TCC cu contuzie occipitală”. Apoi, însoțit de mama sa, a fost transportat la Spitalul mun. Rădăuți pentru investigații suplimentare de specialitate.

A fost informată DGASPC Suceava pentru a efectua verificări conform competențelor.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *