Băiețel de 6 ani supus la perversiuni sexuale, într-o comună de lângă Vatra Dornei. Autorul faptei reprobabile a fost arestat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a anunțat arestarea unui individ care a abuzat sexual un băiețel de 6 ani, într-o comună de lângă orașul Vatra Dornei.

Procurorii au stabilit că în intervalul 06.04 – 10.04.2021, inculpatul a întreținut relații sexuale orale cu un minor în vârstă de 6 ani, într-un imobil cu destinaţia bucătărie de vară, situat într-o comună de pe raza judeţului Suceava, din apropierea municipiului Vatra Dornei,  ultima dată fiind surprins de către o martoră, care a alertat lucrătorii de poliție printr-un apel făcut la serviciul unic 112.

În cauză sunt efectuate cercetări penale sub aspectul săvârşirii în concurs a infracțiunii în formă continuată (2 acte materiale) de „Viol” prevăzută de art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. a, b și c, alin. 3¹ Cod penal, cu aplicarea prevederilor art. 35 alin. 1 Cod penal și a infracțiunii de „Rele tratamente aplicate minorului” prevăzută de art. 197 Cod penal, ambele cu aplicarea prevederilor art. 38 alin. 2 Cod penal

În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, a fost pronunţată Încheierea din data de 12.04.2021 de către Judecătoria Vatra Dornei prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.04.2021 şi până la data de 11.05.2021.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *