Băiețel de 7 ani din Stulpicani, cu arsuri pe față după ce a aruncat în focul din sobă o sticlă cu spirt

Marți dimineață, pe la ora 08:05, lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani au fost sesizați de către un bărbat din comuna Stulpicani, satul Gemenea, cu privire la faptul că fiul său de 7 ani prezintă mai multe arsuri la nivelul feţei şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Părinții au relatat că în seara zilei de 1 martie, în jurul orei 19:00 băiețelul se afla în locuinţă împreună cu bunica. La un moment dat. aceasta a ieşit afară pentru a efectua treburile gospodăreşti, lăsând minorul fără supraveghere. Când s-a întors în locuinţă a observat că băiatul prezintă mai multe urme de arsură pe faţă şi a observat jos, lângă sobă, o sticlă de spirt pe care minorul a luat-o de pe dulap şi a aruncat-o în foc, producându-se o flacără care l-a lovit în faţă şi i-a provocat arsuri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat copilului primele îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul orăşenesc Gura Humorului.

Cu privire la această faptă va fi informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *