Băiețel de doi ani din Mitocu Dragomirnei opărit cu laptele care s-a vărsat peste el când a tras oala fierbinte de pe aragaz, cu mama la doi pași

Marți dimineață, pe la ora 10.10, lucrătorii SPR Adâncata, au fost sesizați cu privire la faptul că la U.P.U din cadrul Spitalului Județean Suceava s-a prezentat numitul un bărbat din Mitocu Dragomirnei împreună cu băiatul său de doi ani, cel mic prezentând arsuri la nivelul corpului.

Polițiștii au stabilit că în dimineața zilei de 04.05.2021, mama băiețelului se afla împreună cu soțul și copii la locuința de domiciliu. În jurul orelor 08.30, a fiert lapte într-o oală care a rămas pe aragazul din bucătărie. Băiețelul de doi ani a tras cu mâna oala plină cu lapte fierbinte de pe aragaz, laptele s-a vărsat peste el, provocându-i  arsuri la nivelul corpului și a membrelor superioare.

Copilul a fost diagnosticat cu ”arsură prin lichid fierbinte de gradul 2 și 3 pe 20% din suprafața corpului, pe spate și pe mâini, fiind internat la Secția Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de polițiștii din Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.