Băiețel de doi ani spulberat de o mașină pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava. Copilul a țâșnit de lângă părinți și a vrut să traverseze strada (Video)

Un băiețel de doi ani a ajuns duminică, 9 februarie 2020, la ora 20:44, în stare foarte gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgențe din Suceava, în urma unui cumplit accident rutier petrecut  pe o trecere de pietoni din zona tipografiei Celestin din municipiul Suceava.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi amplasată în zona unde s-a petrecut tragedia arată că băiețelul se afla alături de mai mulți adulți, iar la un moment dat, ajuns lângă trecerea de pietoni a țâșnit de lângă adulți și s-a  angajat brusc în traversare, pe culoarea roșie a semaforului.

Băiețelul nu a mai putut fi oprit și a ieșit în fața unei mașini care venea cu viteză, fiind proiectat la zeci de metri distanță.

Doi adulți, probabil părinții au fugit și l-au ridicat.

Copilul a fost preluat de o ambulanță, diagnosticul pus de medici fiind de  stop cardio-respirator resuscitat, politraumatism cranian sever, traumatism toraco abdominal,șoc hemoragic, fractură de gambă și acidoză metabolică severă. Starea copilului este gravă.

Se fac cercetări în cauză.

Video din momentul impactului, preluare de pe https://www.informatiata.ro/:

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.