Băiețel de un an din Ipotești opărit cu cafeaua pe care fratele mai mare i-o pregătise mamei

Aseară pe la orele 19:20, polițiștii S.P.R. 2 Ipoteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Suceava a fost adus un băiețel de 1 an, din comuna Ipotești, care a fost diagnosticat cu „arsură cu lichid fierbinte”.

 Din discuţiile purtate cu personalul medical din cadrul secţiei de Chirurgie Infantilă, a rezultat faptul că minorul se află internat împreună cu mama sa, acesta fiind diagnosticat cu „arsură cu lichid fierbinte grad I-II pe trunchi anterior, umăr stâng şi regiunea cervicală stângă pe  aproximativ 13% din suprafaţa corporală”.

Mama minorului a declarat că la data de 18.06.2019, în jurul orelor 18:00 se afla la domiciliu împreună cu fii ei, în vârstă de 1 an şi un alt băiat în vârstă de 10 ani. Băiatul mai mare a fiert într-un ibric apă pe care a turnat-o într-o cană în care se afla cafea 3 în 1, pe care a pregătit-o mamei sale, iar cana a lăsat-o pe masa din bucătărie.

Într-un moment de neatenţie al mamei, băiețelul de un an s-a deplasat la masa pe care se afla cana şi a încercat să o ridice însă a vărsat-o peste el, provocându-i astfel arsuri.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *