Băiețel de un an din Vadu Moldovei, cu arsuri de gradul II și III după ce s-a opărit cu ciorba răsturnată din castronul lăsat de mamă la răcit pe masa din bucătărie

La 17.03.2021, ora 12.00 lucrătorii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de către din localitate  despre faptul că fiul său în vârstă de un an a fost fript cu ciorbă.

Din cercetări s-a stabilit că la 15.03.2021, în jurul orei 14.30, acesta se afla la domiciliul său împreună cu concubina sa și fiul lor  în vârstă de un an.

În jurul acestei ore, mama copilului a pus pe masa din bucătărie un castron cu ciorbă la răcit, iar la un moment dat minorul, aflându-se în bucătărie, a tras castronul cu ciorbă de pe masă, care s-a răsturnat, ciorba fierbinte provocându-i arsuri de gradul II și III la membrele superioare și inferioare din partea stângă a corpului și în zona abdomenului.

Din discuțiile purtate cu mama minorului a reieșit faptul că aceasta nu s-a deplasat la o unitate spitalicească considerând că îl poate trata acasă.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj medical, care i-a transportat pe minor și mama acestuia la Spitalul municipal Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale, de aici urmând să fie transportați într-o altă unitate spitalicească de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *