Mopan Suceava
Actualitate

Băiețel de un an din Voitinel, lovit mortal în curtea casei de mașina condusă de mătușa lui

Ieri pe la amiază, Secția nr.4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de un bărbat din comuna Voitinel, despre faptul că nepotul său a fost lovit de o mașină în timp ce se afla în curtea locuinței de domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la 01.11.2022, ora 12.00, Lidia B., de 32 ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul, l-a accidentat mortal pe nepotul ei, în vârstă de un an, chiar în curtea familiei acestuia.

Lidia B., care este verișoara proprietarei,  a intrat cu  autoturismul Volkswagen Touran până în curtea casei din comuna Voitinel, pentru a-l aduce pe unul dintre copiii familiei, de la grădiniță.

În timp ce se afla în curtea imobilului susmenționat, o altă fetiță din familie îl ținea în brațe pe fratele său, în vârstă de un an.

Într-un moment de neatenție acesta a sărit din brațele ei. Astfel, din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că într-un moment de neatenție, chiar în momentul în care Lidia B.  efectua manevra de mers mașina. , Băiețelul a fost lovit în plin  cu partea laterală dreaptă față a autoturismului.

Lidia B. a fost testată cu aparatul etilotest din dotarea Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *