Băiețel de un an și o lună din Câmpulung, la spital după ce a înghițit o așchie de lemn desprinsă din corpul unui dulap

Aseară târziu, pe la ora 23.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că în seara aceleași zile, un băiețel de un an și o lună, din localitate, a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu ”aspirație corp străin”.

 S-a stabilit că ieri după amiază, în jurul orelor 16,00, aflându-se în interiorul locuinței, în timp ce mama îi pregătea haine de schimb, minorul a înghițit o așchie din lemn cu lungimea de circa 1 cm și grosimea de circa 2 mm pe care a desprins-o din corpul unui dulap. Deoarece minorul prezenta dificultăți în a respira, în foarte scurt timp, părinții l-au transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde fără a se interveni în vreun fel, în jurul orelor 17 :30 copilul  a fost transferat însoțit de mamă la Spitalul Județean Suceava.

 În continuare, minorul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași, unde s-a intervenit prin aspirație, fiindu-i îndepărtat corpul străin din căile respiratorii.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other