BÂLBELE CFR CĂLĂTORI CU TRENUL DE PUTNA

Ieri, 24 august 2018, pe pagina oficială a CFR Călători a fost anunțat printr-un comunicat oficial că circulația trenurilor pe ruta Dorneşti – Gura Putnei – Putna şi retur va fi adaptată potrivit cererilor publicului călător, începând cu data de 25 august a.c..
Potrivit comunicatului și orarului anunțat, pentru călătorii care și-au propus să ajungă la Putna în această dimineață era prevăzută o cursă cu plecarea din Suceava către Dornești la ora 6:53 cu legătură spre Putna, din Dornești, la ora 7:38. Așa că cei care erau în călătorie, fie ei din Suceava, Iași, Cluj sau alte colțuri ale țării au mizat pe anunțul afișat de CFR Călători ieri și și-au programat sau adaptat călătoria conform acestuia.
Doar că la gara din Burdujeni, cei care au ajuns la casele de bilete înainte de ora 6:53 pentru a-și lua bilet cu destinația Suceava-Dornești-Putna au avut parte de o surpriză neplăcută: casierele au anunțat că nu pot elibera bilete întrucât ”nu avem astăzi curse în sistem, trenul nu circulă azi, apare în circulație cu siguranță de mâine”.
După această experiență împărtășită de către cititori ai publicației suceava-smartpress care ne-au contacta în această dimineață și ne-au relatat cele întâmplate, la o căutare a curselor pe ruta menționată am descoperit că aceste curse sunt trecute în sistem începând cu data de 26 august a.c. și nu cu 25 așa cum se menționează în anunțul oficial.

Please follow and like us:

One thought on “BÂLBELE CFR CĂLĂTORI CU TRENUL DE PUTNA

  • 26 august 2018 la 9:39
    Permalink

    Asta arata inca o data ce jaf penal national este acest SNCFR, mai precis ce buni de închis o mie de ani într-o mina parasita sunt domnii care conduc aceste foste cai ferate romanesti! Din mandria tarii, domnii acestia au facut rusinea lumii!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *