Balcon incendiat pe strada Vișinilor din Suceava. Focul a pornit de la o țigară aprinsă, aruncată de la un etaj superior

Sâmbătă seară, pe la orele  19.40, pompierii și polițiștii au fost sesizați  prin 112 cu privire la faptul că pe strada Vişinilor din municipiul Suceava, la etajul 2 al unui bloc, s-a produs un incendiu într-un balcon. Pompierii au stins incendiul iar împreună cu polițiștii au constatat că

focul a izbucnit la nivelul balconului deschis (fără geamuri), stabilindu-se că sursa acestuia ar fi o ţigară aprinsă aruncată în balcon de la unul din etajele superioare.

n urma audierii proprietarei, s-a stabilit faptul că apartamentul este închiriat unei familii care la momentul izbucnirii incendiului nu se afla la domiciliu.

În urma incendiului a fost distrusă decorativa din interiorul balconului, geamul şi uşa de acces din balcon în living şi mai multe bunuri (covor, gantere, bandă fitness, televizor şi alte bunuri casnice), totodată identificând faptul că deasupra apartamentului se mai află încă 3 apartamente prevăzute cu balcon.

Valoarea prejudiciului va fi estimată ulterior de către persoana vătămată.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.