Mopan Suceava
Actualitate

Balul Bobocilor USV 2023 – ”La granița dintre Barbie și Oppenheimer”

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), alături de Universitatea  „Ștefan cel Mare” din Suceava și de Casa de Cultură a Studenților, organizează Balul Bobocilor USV, joi, 23 noiembrie a.c., începând cu ora 16:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.

Organizatorii au aunțat că. așa ca de fiecare dată, protagoniștii evenimentului vor fi 10 perechi de tineri studenți, care își vor da toată silința să capteze atenția juriului, dar și a publicului, etalându-și calitățile cele mai valoroase prin metode cât mai inventive cu putință. ”Tema balului din acest an este BarbenHEIMER: mai țipători sau mai sobri, toți bobocii și-au împachetat talentul și îl aduc pe scenă pentru a crea un spectacol inedit”, au anunțat organizatorii care au invitat, pentru cei interesați, pentru mai multe informații, să consulte paginile de Facebook și Instagram ale Asociației Studenților din Universitatea Suceava.

Dumitru Andrei Radu, Președinte ASUS a pus la dispoziție numărul său de telefon: 0743360869 și adresa sa de e-mail: andreiradu000@gmail.com la fel și Mădălina Mariana Lupu, Primvicepreședinte ASUS: 0726119115, adresa de e-mail: madalina123lupu@gmail.com.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *