BALUL GOSPODARILOR ediţia 2018, Rădăuți – 11 noiembrie începând cu ora 17,00

Primăria Municipiului Rădăuţi, Consiliul Local al Municipiului Rădăuţi şi Casa de Cultură a Municipiului Rădăuţi, în colaborare cu Asociaţia culturală „Vatra Satului”, organizează, BALUL GOSPODARILOR ediţia 2018, în ziua de 11 noiembrie 2018, începând cu ora 17,00, la Sala „Iulia”, str. Ştefan cel Mare nr. 125

Intenţia organizatorilor este aceea de a promova tradiţiile şi obiceiurile din zona Rădăuţi, aceştia recomandând purtarea, de către participanţi, a ţinutelor populare de sărbătoare.
Prin preocuparea organizatorilor, va fi asigurat un cadru artistic şi culinar specific (muzică populară bucovineană şi moldovenească, bucate tradiţionale, băutură pe măsură etc.).
Petrecerea se doreşte a fi însoţită de o socializare corespunzătoare, acest prilej fiind folosit pentru invitarea primarilor din zona Rădăuţi, a unor oficiali judeţeni şi, în special, a gospodarilor urbei, indiferent de domeniul de activitate sau de coloratura politică.
Organizatorii au plăcerea de a vă invita să participaţi la acest eveniment, cu menţiunea că tariful de înscriere este modic, de 60 lei / persoană, acesta acoperind o parte din cheltuielile organizatorice. Plata se va face anticipat, până la 9 noiembrie 2018, la casieria Primăriei Municipiului Rădăuţi.
Acest tip de eveniment este organizat în multe alte localităţi, atât din Judeţul Suceava cât şi din judeţele învecinate, fiind un prilej de promova tot ceea ce este valoros în spiritualitatea bucovineană.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *