Bangladeshul cucerește Vicovu, Brodina, Straja și ce mai prinde în cale

În după amiaza zilei de ieri, 13.08.2020, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul poliției orașului Vicovu de Sus, aflându-se în desfășurarea activităților de patrulare pe raza de competență, au observat pe marginea DJ 209G două persoane de sex masculin care se deplasau, pe jos, dinspre comuna Straja către centrul orașului Vicovu de Sus.

S-a procedat la interceptarea acestor două persoane, ocazie cu care s-a stabilit că acestea sunt originare din statul Bangladesh și nu au asupra lor nici un document de identitate sau călătorie.

S-a procedat la conducerea acestora la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit declarativ că ambele persoane au vârsta, fiecare, de 19 ani.

Lucrătorii din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației – S.P.F. Brodina au luat legătura cu lucrătorii de poliție, menționând că au găsit pe raza comunei Brodina alte două persoane originare din Bangladesh, iar alte două au reușit să fugă. Acestora li s-a comunicat faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus au fost identificate două persoane originare din Bangladesh.

Cele două persoane care au fost identificate de către lucrătorii din cadrul poliției orașului Vicovu de Sus au fost transportate și predate lucrătorilor din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației – S.P.F. Brodina, urmând ca aceștia să efectueze în continuare cercetări.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *