Bani alocați de Consiliului Județean primăriilor din Fălticeni și Siret, pentru finanțarea spitalelor locale în lupta anticovid

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur  a anunțat că astăzi, 8 noiembrie, deliberativul județean Suceava, convocat în ședință de îndată a aprobat alocarea de noi sume pentru două spitalele din județ aflate în lupta cu pandemia de Covid-19.

Astfel, s-a alocat suma de 500.000 de lei Primăriei Municipiului Fălticeni, pentru Spitalul Municipal Fălticeni, și 300.000 de  lei Primăriei Orașului Siret, pentru Spitalul de Boli Cronice Siret.

Sumele vin în sprijinul solicitărilor primite de la Spitalul Municipal Fălticeni și de la Primăria Orașului Siret și vor contribui la dotarea spitalelor cu materialele și echipamentele necesare gestionării situației epidemiologice deosebite în care ne aflăm.

La Spitalul Fălticeni, Consiliul Județean Suceava a mai acordat 800.000 de lei dar nu a fost suficient, banii vor fi folosiți pentru materiale și echipamente necesare gestionarii sistemului de lupta împotriva coronavirusului, a mai menționat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *