Bani mai mulți pentru servicii medicale, medicamente, analize de laborator și imagistică medicală, salarii și concedii medicale

Președintele director general al CAS Suceava, ec. Cristi Bleorțu anunță că bugetul alocat pentru anul 2020 pentru servicii medicale și medicamente a fost suplimentat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate cu suma de 38 milioane lei. Suma va fi alocată pentru servicii medicale, medicamente, servicii medicale spitalicești, dispozitive medicale, analize de laborator și imagistică medicală, pentru luna februarie.

La aceasta se adaugă și suma de 162,4 milioane lei alocată spitalelor pentru plata creșterilor salariale ale personalului încadrat în unități sanitare publice, pentru anul 2020.

A fost suplimentat cu 18,3 milioane lei și bugetul necesar pentru plata certificatelor de concedii medicale depuse de angajatori, suma totală alocată pentru anul 2020 fiind de 20,3 milioane lei.

Suplimentarea bugetului Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, aprobata de CNAS, permite derularea în bune condiții a contractelor încheiate cu furnizorii pentru serviciile medicale acordate asiguraților din județul nostru.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *