Actualitate

Bărbat accidentat grav la Siret după ce încărcătura cu bucăți de beton dintr-o remorcă s-a prăbușit peste el

Ieri după amiază, în jurul orei 15.00,  Poliția orașului Siret, a fost sesizată prin 112 despre faptul s-a produs un accident de muncă, mai multe bucăți de beton căzând peste un bărbat.

S-a constatat că în incinta balastierei SC Prolisoc SRL situată pe raza orașului Siret, N.S., în vârstă de 70 ani, din comuna Bălcăuți, sat Negostina, șofer al unei autobasculante marca MAN, care se afla încărcată cu bucăți de beton spart, a inițiat sistemul hidraulic de descărcare a materialului din benă însă oblonul acesteia s-a blocat.  El s-a deplasat în spatele autobasculantei și a încercat să deblocheze oblonul. În timp ce încerca să repare sistemul de blocare al oblonului, materialul din benă a căzut peste el acoperindu-l în totalitate.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Siret și au extras victima în stare gravă, dar prezentând semne vitale după care l-au predat echipajului de ambulanță care l-au transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *