Bărbat acuzat că a violat şi sechestrat o minoră, într-o maşină, pe un drum forestier din Vadu Negrilesii – Stulpicani, trimis în judecată de procurori. Povestea tragică a evenimentului

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus joi, 25.07.2019 trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de „viol”, „lipsire de libertate în mod ilegal”, şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, constând în aceea că la data de 02.06.2019, inculpatul a condus pe DC 31 autoturismul proprietate fără a poseda permis de conducere, împrejurări în care a forţat o minoră să urce în autoturism, lipsind-o de libertate în mod ilegal, după care s-a deplasat într-un loc retras din zona drumului forestier Pârâul Florii, din satul Vadu Negrilesei, comuna Stulpicani, unde a întreţinut un raport sexual prin constrângere cu minora.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, în ziua de 02.06.2019, în jurul orei 11:00, minora a fost trimisă de tatăl ei, la un magazin din satul Vadu Negrilesei pentru a-i cumpăra un pachet de țigări.

Pe traseu  fata s-a întâlnit cu verişoara sa, şi fratele acesteia, care se afla cu bicicleta şi au continuat drumul împreună către magazin.

Persoana vătămată a făcut cumpărături după care, cei trei minori au ieşit din magazin, iar după aprox. 50 m, verişorul persoanei vătămate a luat-o înainte pe bicicletă.

Acesta s-a întâlnit cu inculpatul care se deplasa cu autoturismul pe DC 31 din direcţia satului Negrileasa spre locuinţa sa.

De asemenea, pe drumul de întoarcere de la magazin, în apropierea intersecţiei DC 31 cu Drumul Forestier Pârâul Florii, persoana vătămată şi verişoara sa, l-au observat pe inculpat că urca pe jos panta ce face accesul la locuinţa sa, iar autoturismul său, era parcat cu faţa către poarta de acces în locuinţă şi când le-a observat inculpatul s-a întors din drumul său pentru a le aştepta lângă maşină.

Bărbatul inculpat a invitat-o pe persoana vătămată în maşină spunându-i că nu va păţi nimic rău, apoi a îmbrăţişat-o, iar persoana vătămată a început să plângă. La un moment dat persoana vătămată şi verişoara ei au fugit pe DC 31 spre casele lor. După aprox. 50 m, în apropierea unui podeţ aflat pe DC 31, persoana vătămată a fost prinsă de inculpat, care a întors-o din drum 10 m înspre maşina lui.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns verişorul pe bicicletă, care a văzut când inculpatul a luat-o de mână pe persoana vătămată şi a tras-o cu forţa în maşina lipsind-o de libertate, în mod ilegal, în maşină urcând şi martora. Văzând acestea, martorul  a luat bicicleta şi a plecat să anunţe părinţii victimei de cele întâmplate.

În tot acest timp fata agresată a strigat după ajutor.

Inculpatul a pornit autoturismul şi a condus pe DC 31 deplasându-se aproximativ 15 m până la drumul forestier Pârâul Florii, din satul Vadu Negrilesei, com. Stulpicani, jud. Suceava, traseul fiind într-un loc izolat, fără locuințe. După 800 m, inculpatul a oprit autoturismul și a dat-o jos din mașină pe fată. După ce aceasta a coborât din autoturism, inculpatul a blocat portierele și a ținut persoana vătămată strâns de mâna dreaptă, deși aceasta țipa să o lase în pace, împiedicând-o să coboare din mașină și să meargă acasă, lipsind-o în continuare de libertate.

Inculpatul a continuat traseul până la bariera ce face accesul în fondul forestier, unde a oprit autoturismul şi prin constrângere fizică a întreţinut un raport sexual cu minora.

În acest timp, martorul minor a anunțat membrii familiei persoanei vătămate, care s-au deplasat în locul indicat, unde i-au identificat pe cei doi, dezbrăcați, în autoturismul inculpatului solicitând prin intermediul SNUAU 112 intervenția organelor de poliție.

Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *