Bărbat acuzat de furt prins de polițiști, la Frătăuții Noi. El susține că a furat bunuri de la o fostă colegă de muncă, fiind supărat pentru că a fost concediat de la brutăria unde lucra

În data de 22.01.2021, ora 09.20, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați telefonic de către o femeie din comuna Frătăuții Noi, administrator la o brutărie din localitate, cu privire la faptul că la societatea sa, în noaptea precedentă, a avut loc un furt.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit că apelanta deține la locuința de domiciliu o brutărie la care lucrează mai mulți angajați, din alte localități, printre care și o tânără de 29 ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani. Unii dintre acești angajați, locuiesc la domiciliul administratorului, într-un imobil situat în spatele brutăriei, în camere separate.

În noaptea de 21/22.01.2021, în jurul orei 03.30, tânăra din Vlădeni după ce a terminat lucrul la brutărie, s-a deplasat în camera unde locuiește, ocazie cu care a constatat că, în lipsa ei, o persoană necunoscută a intrat în interior, ușile de acces fiind deschise și i-a sustras mai multe bunuri personale precum și actele.

Persoana vătămată a coborât din cameră pentru a anunța patroana societății despre cele întâmplate, ocazie cu care, pe scări, a găsit cardul bancar, precum și cartea de identitate.

În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”, prejudiciul fiind de aproximativ 200 lei.

În urma investigațiilor operative desfășurate a fost identificat suspectul în persoana lui Marius P.,  de 46 ani, din comuna Suharău, jud. Botoșani, care în perioada anterioară a lucrat la aceeași firmă ca persoana vătămată, iar în urma unor neînțelegeri cu administratorul societății, a fost concediat.              

Lucrătorii de poliție au obținut informații cu privire la faptul că  Marius P. încerca să părăsească localitatea Frătăuții Noi.

Efectuând verificări pe raza localității acesta a fost identificat pe un drum comunal de pe raza comunei Frătăuții Noi, având asupra lui mai multe bagaje. Drept urmare a fost condus la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, pentru cercetări.

Efectuându-se controlul bagajelor susnumitului, au fost identificare bunurile reclamate ca fiind sustrase de la persoana vătămată. Acesta a recunoscut fapta, declarând că a comis-o din răzbunare pentru că a fost dat afară.

Cercetările sunt continuate față de Marius P. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *