Bărbat amendat în Rădăuți cu 2000 de lei pentru apelare abuzivă, după ce a reclamat la 112 că îl bate concubina, cerând poliției să o evacueze pe femeie și pe cei doi copii ai lor

În ziua de  8.02.2021, pe la ora 16,56, patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de către Suraj B., cu privire la un scandal pe strada  Calea Bucovinei.

A fost identificat apelantul, cu domiciliul comuna Horodnic de Sus, rezident îi municipiul Rădăuți, care era în stare vădită de ebrietate și sesiza că a fost agresat fizic de către concubina sa, D.C..

Bărbatul prezenta echimoze la nivelul brațului drept, spunând că a fost lovit de către concubina sa cu un obiect contondent, însă a refuzat categoric să colaboreze cu organele de poliție inclusiv de a-i însoți la sediul Poliției municipiului Rădăuți pentru a fi întocmite documentele de constatare, printre care și formularul de evaluare a riscului, solicitând doar în mod insistent ca femeia și cei doi copii minori să fie evacuați din locuință de către lucrătorii de poliție.

Ulterior, la ora 17,47 același Suraj B. a revenit cu apel prin 112, prin care sesiza aceleași aspecte, iar față de polițiștii reveniți la fața locului a manifestat aceeași atitudine necooperant,  motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru apelare abuzivă conf. OUG 34/2008.  

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *