Bărbat arestat și trimis în judecată după ce și-a înjunghiat tovarășul de pahar, nervos că nu l-a lăsat să-i violeze soția

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, marți, 21 ianuarie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, a tentativei la infracţiunea de viol şi a infracţiunii de furt calificat.

La data de 21 ianuarie 2020 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandatul de arestare.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că: la data de 20 ianuarie 2020, pe timp de noapte, în timp ce se afla într-o locuinţă din zona rurală a judeţului Suceava (Mușenița, n.r.), pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 27 de ani a încercat să violeze, sub amenințarea cuțitului, soția unui amic, tovarăș de pahar. A doua victimă, soţul femeii, a încercat să intervină şi să-l oprească pe agresor, împrejurări în care agresorul l-a înjunghiat cu un cuțit în zona gâtului, cu intenţia de a-i lua viaţa. În aceleaşi împrejurări, inculpatul a furat telefonul mobil aparţinând femeii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *